Flos

 

Flos Candor

Detergjent i lëngët i cilësisë së lartë për lavastovilje profesionale
Flos Candor Professional 4Lt

00601
Flos Candor Professional 10Lt

01604
Flos Candor Professional 20Lt

00607
Flos Candor

Flos Candor Professional 4Lt
 

• Përbërje veçanërisht e fortë për rezultate të shkëlqyeshme për pastrimin e pjatave dhe të enëve në kushtet e vështira të përdorimit të restoranteve.

• Alkalik i fortë për të shkrirë mbeturinat e yndyrshme nga ushqimet.

• I përshtatshëm për të gjitha format e ujit (i butë, i ngurtë).

• Me kompleksues për angazhimin e ngurtësisë së ujërave për enë të pastra pa zbehtësi dhe njolla.

• Përmban përbërës që u ofrojnë lavastoviljeve kujdes antigërryes.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00601Flos Candor Professional 4Lt4
01604Flos Candor Professional 10Lt1
00607Flos Candor Professional 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »