Flos

 

Klori dinamik Smart Lemon

Pastërti absolute dhe rezultate të përsosura!
Klori dinamik Smart Lemon 4Lt

00954
Klori dinamik Smart Lemon 10Lt

01953
Klori dinamik Smart Lemon 20Lt

00955
Klori dinamik Smart Lemon

Klori dinamik Smart Lemon 4Lt
 

• Zbardh rrobat dhe heq njollat.

• Pastron në mënyrë të përsosur të gjithë ambientet.

• Filtrim i dyfishtë, i prodhuar ekskluzivisht me ujë të dejonizuar.

• Propozim ekonomik i pastërtisë higjienike.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00954Klori dinamik Smart Lemon 4Lt4
01953Klori dinamik Smart Lemon 10Lt1
00955Klori dinamik Smart Lemon 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »