Flos

 

Klori dinamik Smart Classic

Pastërti absolute dhe rezultate të përsosura!
Klori dinamik Smart Classic 20Lt

00952
Klori dinamik Smart Classic

Klori dinamik Smart Classic 20Lt
 

• Zbardh rrobat dhe heq njollat.

• Pastron në mënyrë të përsosur të gjithë ambientet.

• Filtrim i dyfishtë, i prodhuar ekskluzivisht me ujë të dejonizuar.

• Propozim ekonomik i pastërtisë higjienike.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00952Klori dinamik Smart Classic 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »