Flos

 

Klori dinamik Smart Lemon

Pastërti absolute dhe rezultate të përsosura!
Klori dinamik Smart Lemon 2Lt

00953
Klori dinamik Smart Lemon

Klori dinamik Smart Lemon 2Lt
 

• Zbardh rrobat dhe heq njollat.

• Pastron në mënyrë të përsosur të gjithë ambientet.

• Filtrim i dyfishtë, i prodhuar ekskluzivisht me ujë të dejonizuar.

• Propozim ekonomik i pastërtisë higjienike.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00953Klori dinamik Smart Lemon 2Lt6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »