Flos

 

Klori dinamik Ultra Flos Lemon

Efekti maksimum i FLOS tani dhe UTRA!
Flos Ultra viskoz Lemon 4Lt

00560
Flos Ultra viskoz Lemon 10Lt

01516
Klori dinamik Ultra Flos Lemon

Flos Ultra viskoz Lemon 4Lt
 

Përbërja e tij me faktorë detergjente të fortë, përbërës të kualitetit të parë dhe ujë të dejonizuar, garanton pastërti skolastike me shumë më pak mundim! (NaClO 4,7% gjatë prodhimit të produktit)

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00560Ultra viskoz Lemon 4Lt4
01516Ultra viskoz Lemon 10Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »