Flos

 

FLOS Thes

Kujdes i plotë për rrobat
Flos thes 15 Kgr

00706
FLOS Thes

Flos thes 15 Kgr
 

• I projektuar posaçërisht me përbërje për efektshmëri të përsosur në larjen e të gjitha rrobave, akoma dhe për njollat më të vështira.

• Prishje efektive e njollave. Falë enzimave aktive që përmban, AMYLASE dhe PROTEASE, prish dhe heq akoma dhe njollat më të vështira.

• FLOS përmban TAED që i lejon të pastrojë në mënyrë të përsosur dhe në temperatura të ulëta, duke mbrojtur në këtë mënyrë pëlhurat dhe ngjyrat nga stërlodhja e shpeshtë e temperaturave të larta, nga konsumimi dhe zbardhja.

• FLOS përmban përbërës të veçantë ngurtësimi të ujit që mbrojnë lavatriçen tuaj nga kripërat që grumbullohen në rezistencat e lavatriçes dhe i shkatërrojnë ato.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00706Flos thes 15 Kgr1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »