Flos

 

Flos Lenox

Cilësi në çmimin e saktë
Flos Lenox thes 15 Kgr

00756
Flos Lenox

Flos Lenox thes 15 Kgr
 

• Gëzoni pastërti të shndritshme në rrobat e bardha dhe ato me ngjyra. Zbuloni botën e freskisë pranverore të Lenox.

• Produkt me përbërje të jashtëzakonshme, i pasur me TAED dhe fermente për të pastruar në mënyrë të përsosur dhe në temperatura të ulëta, dhe shndritës optik për bardhësi më të madhe të rrobave tuaja të bardha.

• Higjienë e përkryer tashmë në temperaturë 30oC.

• Për përdorim shtëpiak dhe profesional.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00756Flos Lenox thes 15 Kgr1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »