Flos

 

Flos Reflex i kaltër

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex i kaltër 4Lt

00222
Flos Reflex i kaltër 10Lt

01200
Flos Reflex i kaltër 20Lt

00220
Flos Reflex i kaltër

Flos Reflex i kaltër 4Lt
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00222Flos Reflex i kaltër 4Lt4
01200Flos Reflex i kaltër 10Lt1
00220Flos Reflex i kaltër 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »