Flos

 

Flos Xtra

Solucion pastrues për yndyrat. Eliminon yndyrat kollaj dhe pa mundim!
Flos XTRA 4Lt

00224
Flos XTRA 10Lt

01203
Flos XTRA 20Lt

00223
Flos Xtra

Flos XTRA 4Lt
 

• Harroni fërkimin e lodhshëm dhe pambarim. Yndyrat nuk i rezistojnë forcës së FLOS XTRA!

• FLOS XTRA eliminon vajrat e djegura nga furët e kuzhinës, vatrat, pjektoret, duke u dhënë sipërfaqeve një pamje të shndritshme.

• Përbërje shumë e fortë, e studiuar posaçërisht për rezultat të jashtëzakonshëm. Me spërkatës shkume të posaçëm për përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00224Flos XTRA 4Lt4
01203Flos XTRA 10Lt1
00223Flos XTRA 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »