Flos

 

Flos Star

Për banjën. Eliminon kripërat!
Flos Star 4Lt

00227
Flos Star 10Lt

01206
Flos Star 20Lt

00226
Flos Star

Flos Star 4Lt
 

• Asgjë nuk mund të krahasohet me pastërtinë e shndritshme të FLOS STAR. Me një spërkatje të thjeshtë dhe pa aspak fërkim, eliminon papastërtitë e vështira, kripërat dhe mbeturinat e sapunit, ndërkohë që jep shkëlqim pa lënë vijëzime.

• Përdoreni në banjë ose në kuzhinë, për vaskat, lavamanët, çezmat, emalimet, sipërfaqet e paoksiduara, pllakat ose dyshemetë sintetike.

• Me spërkatës të posaçëm shkume për një përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00227Flos Star 4Lt4
01206Flos Star 10Lt1
00226Flos Star 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »