Flos

 

Smart uthull molle

Solucione për larje pjatash dhe enësh në dorë
Smart uthull molle 4Lt

00904
Smart uthull molle 10Lt

01904
Smart uthull molle 20Lt

00905
Smart uthull molle

Smart uthull molle 4Lt
 

• Me përbërje veçanërisht ekonomike, heq yndyrat dhe erërat, duke i lënë pjatat dhe enët e kuzhinës shumë të pastra dhe pa njolla.

• I përshtatshëm për përdorim profesional në hotele, restorante, anije, etj.

• Me pH asnjanës και vetaina, mbron dhe kujdeset për duart.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00904Smart uthull molle 4Lt4
01904Smart uthull molle 10Lt1
00905Smart uthull molle 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »