Flos

 

Smart uthull molle

Solucione për larje pjatash dhe enësh në dorë
Smart uthull molle 750ml

00903
Smart uthull molle 500ml

00908
Smart uthull molle

Smart uthull molle 750ml
 

• Me përbërje veçanërisht ekonomike, heq yndyrat dhe erërat, duke i lënë pjatat dhe enët e kuzhinës shumë të pastra dhe pa njolla.

• I përshtatshëm për përdorim profesional në hotele, restorante, anije, etj.

• Me pH asnjanës και vetaina, mbron dhe kujdeset për duart.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00903Smart uthull molle 750ml20
00908Smart uthull molle 500ml20
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »