Flos

 

Smart Lemon

Solucione për larje pjatash dhe enësh në dorë
Smart Lemon 4Lt

00901
Smart Lemon 10Lt

01900
Smart Lemon 20Lt

00902
Smart Lemon

Smart Lemon 4Lt
 

• Me përbërje veçanërisht ekonomike, heq yndyrat dhe erërat, duke i lënë pjatat dhe enët e kuzhinës shumë të pastra dhe pa njolla.

• I përshtatshëm për përdorim profesional në hotele, restorante, anije, etj.

• Me pH asnjanës και vetaina, mbron dhe kujdeset për duart.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00901Smart Lemon 4Lt4
01900Smart Lemon 10Lt1
00902Smart Lemon 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »