Flos

 

Flos Lemon

Forcë e lëngët, heq erërat, shkrin yndyrat
Flos Master Lemon 4Lt

02013
Flos Master Lemon 10Lt

01119
Flos Master Lemon 20Lt

00117
Flos Lemon

Flos Master Lemon 4Lt
 

• Solucion për pjata me përbërje të pasur, eliminon erërat.

• Shkrin yndyrat me shkumën e pasur, duke lënë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës të shndritshme.

• Me një aromë uthull molle veçanërisht të kënaqshme që sigurisht do të dëfreheni.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02013Master Lemon 4Lt4
01119Master Lemon 10Lt1
00117Master Lemon 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »