Flos

 

Flos Herbal

Forcë e lëngët për pjatat, kujdes cilësor për duart.
Flos Master Green 4Lt

02012
Flos Master Economy 10Lt

01110
Flos Master Economy 20Lt

00113
Flos Herbal

Flos Master Green 4Lt
 

• FLOS Herbal, me efektshmëri EXTRA, shkrin të gjitha yndyrat me shkumën e pasur të tij dhe i lë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës shumë të pastra.

• Produkt i projektuar për kursim akoma më të madh.

• Me aromë të përkryer limoni të freskët dhe pH asnjanës.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02012Master Green 4Lt4
01110Master Economy 10Lt1
00113Master Economy 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »