Flos

 

Smart Cream i bardhë

Sapun i lëngët për pastrimin e duarve
Smart Cream i bardhë 4Lt

00940
Smart Cream i bardhë 10Lt

01940
Smart Cream i bardhë 20Lt

00941
Smart Cream i bardhë

Smart Cream i bardhë 4Lt
 

• I pasur dhe i freskët, me shkumë të butë kremi. Sapuni i lëngët për pastrimin e duarve Smart cream ju ofron kujdes, pastërti dhe kursim të madh në përdorimin e tij.

• Me pH 5,5 të njëjtë me atë të lëkurës dhe vetaina.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00940Smart Cream i bardhë 4Lt4
01940Smart Cream i bardhë 10Lt1
00941Smart Cream i bardhë 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »