Flos

 

Klori dinamik Ultra Flos i trëndafiltë

Efekti maksimum i FLOS tani dhe UTRA!
Flos Ultra viskoz i trëndafiltë 750ml

00510
Flos Ultra viskoz i trëndafiltë 1250ml

00511
Klori dinamik Ultra Flos i trëndafiltë

Flos Ultra viskoz i trëndafiltë 750ml
 

Përbërja e tij me faktorë detergjente të fortë, përbërës të kualitetit të parë dhe ujë të dejonizuar, garanton pastërti skolastike me shumë më pak mundim! (NaClO 4,7% gjatë prodhimit të produktit)

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00510Ultra viskoz i trëndafiltë 750ml15
00511Ultra viskoz i trëndafiltë 1250ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »