Flos

 

Klori dinamik Ultra Flos Fresh

Efekti maksimum i FLOS tani dhe UTRA!
Flos Ultra viskoz Fresh 750ml

00526
Flos Ultra viskoz Fresh 1250ml

00556
Klori dinamik Ultra Flos Fresh

Flos Ultra viskoz Fresh 750ml
 

Përbërja e tij me faktorë detergjente të fortë, përbërës të kualitetit të parë dhe ujë të dejonizuar, garanton pastërti skolastike me shumë më pak mundim! (NaClO 4,7% gjatë prodhimit të produktit)

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00526Ultra viskoz Fresh 750ml15
00556Ultra viskoz Fresh 1250ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »