Flos

 

Klori dinamik Ultra Flos

Efekti maksimum i FLOS tani dhe UTRA!
Flos Ultra viskoz 750ml

00506
Flos Ultra viskoz 1250ml

00536
Klori dinamik Ultra Flos

Flos Ultra viskoz 750ml
 

Përbërja e tij me faktorë detergjente të fortë, përbërës të kualitetit të parë dhe ujë të dejonizuar, garanton pastërti skolastike me shumë më pak mundim! (NaClO 4,7% gjatë prodhimit të produktit)

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00506Ultra viskoz 750ml15
00536Ultra viskoz 1250ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »