Flos

 

Flos Ferroro

Lëngë për hekurosjen e rrobave...... dhe hekuri «fluturon»!
Flos Ferroro me  spërkatës 475 ml

00209
Flos Ferroro pjesë këmbimi 475 ml

00210
Flos Ferroro

Flos Ferroro me spërkatës 475 ml
 

• Hekurosja e përsosur kërkon kohë. Për këtë arsye erdhi FLOS Ferroro. Produkti që bën hekurosjen e të gjitha rrobave më të thjeshtë dhe më të shpejtë sado të thata të jenë ato!

• PA PROPULSIVË. Nuk ngjit në hekur.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00209Flos Ferroro me spërkatës 475 ml16
00210Flos Ferroro pjesë këmbimi 475 ml16
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »