Flos

 

Nova Flos

Pastërti ndriçuese shpejt dhe thjesht!
Nova Flos kuti 450qr

00760
Nova Flos ecopack 2Kg

00763
Nova Flos

Nova Flos kuti 450qr
 

• Përdorni NOVA FLOS për larjen e përditshme me dorë të rrobave dhe gëzoni pastërtinë ndriçuese në rrobat e bardha dhe ato me ngjyrë.

• Falë përbërjes së avancuar të tij heq kollaj dhe shpjet akoma dhe njollat më të vështira, pa prishur fijet e teshave.

• Përmban enzima. Enzimat janë përbërës me efektiv të madh që funksionojnë në temperatura të ulëta për eliminimin e njollave.

• Thjesht dhe në mënyrë efektive përdoret në kuzhinë për larjen e pjatave dhe për pastërtinë e përgjithshme të shtëpisë.

• I përshtatshëm për pastrim kimik tapetesh.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00760Nova Flos kuti 450qr20
00763Nova Flos ecopack 2Kg9
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »