Flos

 

Flos Ploffy jeshil

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!
Flos Ploffy jeshil 1,5Lt

00334
Flos Ploffy jeshil 3Lt

00344
Flos Ploffy jeshil

Flos Ploffy jeshil 1,5Lt
 

FLOS PLOFFY me freskinë e frutave, me ngjyrë jeshile, me aromë molle, kivi, qitro dhe një ide pjeshke.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00334Ploffy jeshil 1,5Lt10
00344Ploffy jeshil 3Lt4
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »