Flos

 

Computer Clean

Produkt special për P.C.
Flos Computer Clean 500ml

00631
Computer Clean

Flos Computer Clean 500ml
 

• Përbërje e re revolucionare që pastron kollaj dhe shpejt pjesët plastike të kompjuterit elektronik, ndërkohë që i mbron ato.

• Me efekt antistatik.

• Mbani kompjuterin tuaj gjithmonë të ri.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00631Computer Clean 500ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »