Flos

 

Flos Xtra

Solucion pastrues për yndyrat. Eliminon yndyrat kollaj dhe pa mundim!
Flos XTRA me  spërkatës 475 ml

00203
Flos XTRA pjesë këmbimi 475 ml

00204
Flos Xtra

Flos XTRA me spërkatës 475 ml
 

• Harroni fërkimin e lodhshëm dhe pambarim. Yndyrat nuk i rezistojnë forcës së FLOS XTRA!

• FLOS XTRA eliminon vajrat e djegura nga furët e kuzhinës, vatrat, pjektoret, duke u dhënë sipërfaqeve një pamje të shndritshme.

• Përbërje shumë e fortë, e studiuar posaçërisht për rezultat të jashtëzakonshëm. Me spërkatës shkume të posaçëm për përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00203Flos XTRA me spërkatës 475 ml16
00204Flos XTRA pjesë këmbimi 475 ml16
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »