Flos

 

Flos Ploffy manushaqe

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!
Flos Ploffy me ngjyrë manushaqe 1,5Lt

00333
Flos Ploffy me ngjyrë manushaqe 3Lt

00343
Flos Ploffy manushaqe

Flos Ploffy me ngjyrë manushaqe 1,5Lt
 

FLOS PLOFFY me freskinë e livandës, me ngjyrë manushaqe, με aromë livande të butë dhe Ylang - Ylang.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00333Ploffy me ngjyrë manushaqe 1,5Lt10
00343Ploffy me ngjyrë manushaqe 3Lt4
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »