Flos

 

Flos Star

Për banjën. Eliminon kripërat!
Flos Star me spërkatës 475 ml

00206
Flos Star pjesë këmbimi 475ml

00207
Flos Star

Flos Star me spërkatës 475 ml
 

• Asgjë nuk mund të krahasohet me pastërtinë e shndritshme të FLOS STAR. Me një spërkatje të thjeshtë dhe pa aspak fërkim, eliminon papastërtitë e vështira, kripërat dhe mbeturinat e sapunit, ndërkohë që jep shkëlqim pa lënë vijëzime.

• Përdoreni në banjë ose në kuzhinë, për vaskat, lavamanët, çezmat, emalimet, sipërfaqet e paoksiduara, pllakat ose dyshemetë sintetike.

• Me spërkatës të posaçëm shkume për një përshtatje më të mirë në sipërfaqe të inklinuara ose vertikale dhe për të mos u shpërndarë produkti në ambient.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00206Flos Star me spërkatës 475 ml16
00207Flos Star pjesë këmbimi 475ml16
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »