Flos

 

Smart Lemon

Solucione për larje pjatash dhe enësh në dorë
Smart Lemon 750ml

00900
Smart Lemon 500ml

00907
Smart Lemon 1L with pump

00909
Smart Lemon 1L

00919
Smart Lemon

Smart Lemon 750ml
 

• Me përbërje veçanërisht ekonomike, heq yndyrat dhe erërat, duke i lënë pjatat dhe enët e kuzhinës shumë të pastra dhe pa njolla.

• I përshtatshëm për përdorim profesional në hotele, restorante, anije, etj.

• Me pH asnjanës και vetaina, mbron dhe kujdeset për duart.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00900Smart Lemon 750ml20
00907Smart Lemon 500ml20
00909Smart Lemon 1L with pump6
00919Smart Lemon 1L6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »