Flos

 

Flos Lemon 430ml

Forcë e lëngët, heq erërat, shkrin yndyrat
Flos Lemon 430ml

02017
Flos Lemon 430ml

Flos Lemon 430ml
 

• Solucion për pjata me përbërje të pasur, eliminon erërat.

• Shkrin yndyrat me shkumën e pasur, duke lënë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës të shndritshme.

• Me një aromë uthull molle veçanërisht të kënaqshme që sigurisht do të dëfreheni.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02017Flos Lemon 430ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »