Flos

 

Flos Herbal 430ml

Forcë e lëngët për pjatat, kujdes cilësor për duart.
Flos Herbal 250ml

00111
Flos Herbal 430ml

02016
Flos Herbal 430ml

Flos Herbal 250ml
 

• FLOS Herbal, me efektshmëri EXTRA, shkrin të gjitha yndyrat me shkumën e pasur të tij dhe i lë pjatat dhe të gjitha enët e kuzhinës shumë të pastra.

• Produkt i projektuar për kursim akoma më të madh.

• Me aromë të përkryer limoni të freskët dhe pH asnjanës.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00111Flos Herbal 250ml15
02016Flos Herbal 430ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »