Flos

 

Flos Ultra

Solucion i ri i superkoncentruar për pjata
Flos Ultra 500ml

00099
Flos Ultra with pump 500ml

00098
Flos Ultra

Flos Ultra 500ml
 

• Solucion viskoz, i superkoncentruar për pjata.

• Μe pH asnjanës, glicerinë και vetaina.

• Përbërja e tij e sjellshme mbron dhe kujdeset njëkohësisht për duart tuaja. Ka vlerë të trefishtë. I ofron kuzhinës atmosferën e pyllit me limona.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00099Flos Ultra 500ml6
00098Flos Ultra with pump 500ml6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »