Flos

 

Flos Ploffy i bardhë

Zbutës për rroba të gjalla – me aromë të mrekullueshme!
Flos Ploffy i bardhë 1,5Lt

00332
Flos Ploffy i bardhë 3Lt

00342
Flos Ploffy i bardhë

Flos Ploffy i bardhë 1,5Lt
 

FLOS PLOFFY me aromë të pastër freskie, pa ngjyrë, i bardhë, me aromën e ëmbël të vaniljes.

Produkti më i preferuar i FLOS, Zbutësi i rrobave FLOS PLOFFY, ju mirëpret në një botë të butë me aromë të jashtëzakonshme.

Me përbërjen e tyre të pasur, kujdesen si «kozmetik» për fibrat e rrobave që të mos ngatërrohen, dhe u ofrojnë butësi dhe elasticitet, duke i ruajtur të reja për një periudhë të gjatë.

Pas përdorimit të Ploffy uji rrëshqet më kollaj dhe më shpejt në rroba dhe kështu ato thahen më shpejt.

Ploffy zvogëlon gjithashtu dhe elektricitetin e bezdisshëm statik, sidomos tek rrobat sintetike dhe struktura e tyre bëhet më e kënaqshme.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00332Ploffy i bardhë 1,5Lt10
00342Ploffy i bardhë 3Lt4
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »