Flos

 

Flos Naturals i kuq

Me Aloe Vera dhe Vitamina
Flos Naturals i kuq 500ml

00190
Flos Naturals i kuq

Flos Naturals i kuq 500ml
 

Duke punuar mbi një gërshetim revolucionar përbërësish, krijuam për miqtë tanë linjën e çmueshme të solucioneve për larjen e pjatave FLOS Naturals.

Me ekstrakte bimore Aloe Vera i kombinuar me thurje vitaminash dhe aroma të rralla frutash që ju gjallërojnë për herë të parë, kujdesen për duart tuaja «ashtu siç vetëm natyra di»! Do i gjeni dhe në ambalazhime kutie kartoni të përbërë dhe përmban të pesë ngjyrat aromat.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00190Naturals i kuq 500ml20
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »