Flos

 

Flos Naturals manushaqe

Me Aloe Vera dhe Vitamina
Flos Naturals manushaqe 500ml

00180
Flos Naturals manushaqe

Flos Naturals manushaqe 500ml
 

Duke punuar mbi një gërshetim revolucionar përbërësish, krijuam për miqtë tanë linjën e çmueshme të solucioneve për larjen e pjatave FLOS Naturals.

Me ekstrakte bimore Aloe Vera i kombinuar me thurje vitaminash dhe aroma të rralla frutash që ju gjallërojnë për herë të parë, kujdesen për duart tuaja «ashtu siç vetëm natyra di»! Do i gjeni dhe në ambalazhime kutie kartoni të përbërë dhe përmban të pesë ngjyrat aromat.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00180Naturals manushaqe 500ml20
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »