Flos

 

Smart mëngjes verës aromë

Zbutës rrobash për rroba të mëndafshta!
Smart mëngjes verës aromë 10Lt

01922
Smart mëngjes verës aromë 20Lt

00923
Smart mëngjes verës aromë

Smart mëngjes verës aromë 10Lt
 

Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
- t'u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
- t'u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
- t'u hekurosur më kollaj
- t'u tharë më kollaj dhe
- t'u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
01922Smart mëngjes verës aromë 10Lt1
00923Smart mëngjes verës aromë 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »