Flos

 

Smart lule aromë të freskët

Zbutës rrobash për rroba të mëndafshta!
Smart lule aromë të freskët 10Lt

01920
Smart i trëndafiltë 20Lt

00921
Smart lule aromë të freskët

Smart lule aromë të freskët 10Lt
 

Zbutës rrobash me përbërje të pasur që do të kënaqë plotësisht kërkesat tuaja për:
- t'u ruajtur të «gjalla», të reja dhe për më tepër kohë rrobat tuaja
- t'u mbetur të buta dhe me aromë të mrekullueshme
- t'u hekurosur më kollaj
- t'u tharë më kollaj dhe
- t'u eliminuar elektriciteti statik nga pëlhurat sintetike, si p.sh. në perdet prej najloni dhe poliestër.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
01920Smart lule aromë të freskët 10Lt1
00921Smart i trëndafiltë 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »