Flos

 

Flos Ultra

Solucion i ri i superkoncentruar për pjata
Flos Ultra 5L

02019
Flos Ultra 10L

01099
Flos Ultra 20L

00103
Flos Ultra

Flos Ultra 5L
 

• Solucion viskoz, i superkoncentruar për pjata.

• Μe pH asnjanës, glicerinë και vetaina.

• Përbërja e tij e sjellshme mbron dhe kujdeset njëkohësisht për duart tuaja. Ka vlerë të trefishtë. I ofron kuzhinës atmosferën e pyllit me limona.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02019Flos Ultra 5L4
01099Flos Ultra 10L1
00103Flos Ultra 20L1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »