Flos

 

Flos Reflex Sol Crystal

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex Sol Crystal 750ml

02023
Flos Reflex Sol Crystal ανταλλακτικό 750ml

02029
Flos Reflex Sol Crystal

Flos Reflex Sol Crystal 750ml
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02023Reflex Sol Crystal 750ml12
02029Reflex Sol Crystal ανταλλακτικό 750ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »