Flos

 

Flos Reflex Sol jeshil

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex Sol jeshil 750ml

02022
Flos Reflex Sol jeshil pjesë këmbimi 750ml

02028
Flos Reflex Sol jeshil

Flos Reflex Sol jeshil 750ml
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02022Reflex Sol jeshil 750ml12
02028Reflex Sol jeshil pjesë këmbimi 750ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »