Flos

 

Flos Reflex Sol livanda

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex Sol livanda 750ml

02021
Flos Reflex Sol livanda pjesë këmbimi 750ml

02027
Flos Reflex Sol livanda

Flos Reflex Sol livanda 750ml
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02021Reflex Sol livanda 750ml12
02027Reflex Sol livanda pjesë këmbimi 750ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »