Flos

 

Flos Reflex Sol i kaltër

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex Sol i kaltër 750ml

02020
Flos Reflex Sol i kaltër pjesë këmbimi 750ml

02026
Flos Reflex Sol i kaltër

Flos Reflex Sol i kaltër 750ml
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
02020Reflex Sol i kaltër 750ml12
02026Reflex Sol i kaltër pjesë këmbimi 750ml12
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »