Flos

 

Flos Candor Ultra

Detergjent në Pluhur larës, për lavastovilje!
Flos Candor Ultra, lemon 1Kg

00600
Flos Candor Ultra

Flos Candor Ultra, lemon 1Kg
 

Falë efektit të fortë të tij dhe forcës së oksigjenit që çliron, shkrin dhe eliminon akoma dhe njollat më këmbëngulëse dhe të vështira dhe zbehtësinë nga mbeturinat e yndyrta të ushqimeve në enët e kuzhinës.

• Me shkumëzim të ulët, i projektuar për të rritur rezultatet e lavastoviljes. I përshtatshëm për të gjitha format e ujit.

• I ofron lavastoviljes kujdes antigërryes.

• Me freskinë e limonit.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00600Flos Candor Ultra, lemon 1Kg6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »