Flos

 

FLOS BACT 100 antimicrobials

Detergjent i lëngët dezinfektues + pastrimi
FLOS BACT 100 antimicrobials 500ml

03004
FLOS BACT 100 antimicrobials

FLOS BACT 100 antimicrobials 500ml
 

I miratuar nga Organizata Kombëtare Farmaceutike, FLOS BACT antimicrobials është detergjent i specifikuar dezinfektues dhe pastrimi pa klor për sipërfaqe që lahen, kombinon në mënyrë ideale dezinfektimin me pastrimin dhe deordorimin.

• I sigurt, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm shfaros viruset, bakteret dhe mykun.

• Produkt i koncentruar, ekonomik, i tretur në ujë prodhon 125 litra dezinfektuesi të fortë

• Rekomandohet për të gjitha sipërfaqet që lahen në shtëpi (mure, dysheme, pllaka, sipërfaqe pune), në kuzhinë dhe në banjo, për sendet higjienike, doreza, plastike, kosh plehrash.

• Gjithashtu rekomandohet për ambiente përpunimi ushqimesh, restorantesh, spitalesh, ambulancash, shkollash, palestrash, institutesh estetike.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
03004FLOS BACT 100 antimicrobials 500ml6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »