Flos

 

Flos Reflex Sol livanda

Xhamat nuk ishin kurrë kaq të pastra!
Flos Reflex livanda 4Lt

00232
Flos Reflex Sol livanda

Flos Reflex livanda 4Lt
 

• FLOS Reflex u risjell xhamave dhe sipërfaqeve të qelqit qartësinë e humbur, duke larguar në moment zbehtësinë dhe njollat.

• Përdoreni për vitrinat, kristalet, xhamat, sipërfaqet metalike, pasqyrat, pllakat, melaninën, dyert, kasat etj, duke siguruar pastërti të ndritshme dhe aromë të freskët që zgjat.

• Kujdes i trefishtë nga pluhuri, shiu dhe ndotja.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00232Flos Reflex livanda 4Lt4
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »