Flos

 

Smart Cream i trëndafiltë

Sapun i lëngët për pastrimin e duarve
Smart Cream i trëndafiltë 1Lt

00947
Smart Cream i trëndafiltë 1Lt

00949
Smart Cream i trëndafiltë

Smart Cream i trëndafiltë 1Lt
 

• I pasur dhe i freskët, me shkumë të butë kremi. Sapuni i lëngët për pastrimin e duarve Smart cream ju ofron kujdes, pastërti dhe kursim të madh në përdorimin e tij.

• Me pH 5,5 të njëjtë me atë të lëkurës dhe vetaina.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00947Smart Cream i trëndafiltë 1Lt8
00949Smart Cream i trëndafiltë 1Lt8
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »