Flos

 

Smart Cream i bardhë

Sapun i lëngët për pastrimin e duarve
Smart Cream i bardhë 1Lt

00946
Smart Cream i bardhë 1Lt

00948
Smart Cream i bardhë

Smart Cream i bardhë 1Lt
 

• I pasur dhe i freskët, me shkumë të butë kremi. Sapuni i lëngët për pastrimin e duarve Smart cream ju ofron kujdes, pastërti dhe kursim të madh në përdorimin e tij.

• Me pH 5,5 të njëjtë me atë të lëkurës dhe vetaina.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00946Smart Cream i bardhë 1Lt8
00948Smart Cream i bardhë 1Lt8
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »