Flos

 

Flos Black Magiclean

Detergjentë për lavatriçe rrobash
Flos Black Magiclean 1,5Lt

00723
Flos Black Magiclean

Flos Black Magiclean 1,5Lt
 

Flos Black Magiclean për Rroba të Zeza dhe të Errëta gjithmonë si të reja!

• FLOS Black Magiclean është një produkt I RI me përbërje të veçantë që kujdeset për rrobat e zeza dhe të errëta, akoma dhe pas shumë shumë larjesh, duke i ruajtur ato gjithmonë si të reja!

• Njëkohësisht ofron pastërti të plotë dhe një aromë të mrekullueshme që zgjat.

• Produkt i lirë, nuk ka nevojë për paralarje, i sajuar për larje në temperatura të ulëta 30ο C – 40ο C.

• Për përdorim shtëpiak dhe profesional.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00723Flos Black Magiclean 1,5Lt6
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »