Flos

 

Smart Super Fresh

Pluhur larës me shkumëzim të ulët për lavatriçe rrobash!
Smart Super Fresh 15Kgr

00977
Smart Super Fresh

Smart Super Fresh 15Kgr
 

• Smart Super Fresh është pluhur larës tepër ekonomik për lavatriçe rrobash, i përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe profesional.

• Me TAED, zbardhës, faktorë me bazë oksigjenin dhe një aromë të pasur freskie që zgjat, është i përshtatshëm për të gjitha rrobat, në të gjitha kushtet e larjes.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00977Smart Super Fresh 15Kgr1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »