Flos

 

Flos Bact antimicrobials

Dezinfektues & pastrues
Flos Bact antimicrobials 4Lt

03000
Flos Bact antimicrobials 10Lt

03001
Flos Bact antimicrobials 20Lt

03002
Flos Bact antimicrobials

Flos Bact antimicrobials 4Lt
 

FLOS BACT antimicrobials i RI është dezinfektues i posaçëm, pastrues për sipërfaqe që lahen, gërsheton në mënyrë ideale pastërtinë me dezinfektimin dhe deodorizim. Rekomandohet për ambiente përpunimi ushqimesh, restorante, catering, ambiente higjienike, spitale, konsultore, institute të estetikës, shkolla, palestra, hotele dhe në përgjithësi për ndërtesa private dhe publike. Gjithashtu është i përshtatshëm për kazanët e mbeturinave.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
03000Flos Bact antimicrobials 4Lt4
03001Flos Bact antimicrobials 10Lt1
03002Flos Bact antimicrobials 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »