Flos

 

Flos Lenox Special Box

Cilësi në çmimin e saktë
Flos Lenox Special Box 60 doza.

00758
Flos Lenox Special Box

Flos Lenox Special Box 60 doza.
 

• Gëzoni pastërti të shndritshme në rrobat e bardha dhe ato me ngjyra. Zbuloni botën e freskisë pranverore të Lenox.

• Produkt me përbërje të jashtëzakonshme, i pasur me TAED dhe fermente për të pastruar në mënyrë të përsosur dhe në temperatura të ulëta, dhe shndritës optik për bardhësi më të madhe të rrobave tuaja të bardha.

• Higjienë e përkryer tashmë në temperaturë 30oC.

• Për përdorim shtëpiak dhe profesional.

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00758Flos Lenox Special Box 60 doza.1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »