Flos

 

Ballet by Flos i trëndafiltë

Sapun i lëngët për duart
Flos Ballet i trëndafiltë 5Lt

00422
Flos Ballet i trëndafiltë 10Lt

01420
Flos Ballet i trëndafiltë 20Lt

00423
Ballet by Flos i trëndafiltë

Flos Ballet i trëndafiltë 5Lt
 

• Kënaquni me sapunin e lëngët për duart Ballet by Flos me shkumë të pasur kremi, perle dhe pH të njëjtë me atë të lëkurës.

• Me ekstrakte bimore Aloe, vetaina dhe përbërës të tjerë zbutës të jashtëzakonshëm dhe hidratues, që ruajnë lagështirën natyrale të lëkurës.

• Ofron një ndjesi të butë «mëndafshi».

 
AMBALAZHIMET
 
KodiPërshkrimCopë për Κ/Κ
00422Ballet i trëndafiltë 5Lt4
01420Ballet i trëndafiltë 10Lt1
00423Ballet i trëndafiltë 20Lt1
 
 

Κërkim

 
 
 
 
 

Kthehu pas tek lista »